У Хмельницькому вшанували пам’ять загиблих при виконанні правоохоронців

Фото: newskm.net

На Хмельниччині за роки незалежності 34 правоохоронці загинули під час виконання професійного обов’язку.

 

“Ми були знайомі зі школи. Мій Олег любив свою роботу, а я пишалась тим, що у наших дітей є справжній приклад для наслідування. 24 травня 5 років тому мені сповістили, що мій коханий чоловік Олег Чижик – керівник карного розшуку у Білогірському районі, загинув на завданні. За цей час рана не загоюється. Наш молодший син навіть не пам’ятає батька. Я вдячна колегам мого чоловіка, які повсякчас приходять до нас і розповідають моїм синам, якою чудовою людиною був їхній батько,” – стримуючи сльози розповіла свою історію дружина загиблого правоохоронця Оксана Чижик.
Для кожної родини ця втрата стала непоправна.

“Вічна шана героям, які віддали своє життя в ім’я справедливості та свого народу! Ми повинні пам’ятати ім’я кожного з них!” – зазначив начальник ГУ Національної поліції у Хмельницькій області Василь Віконський.

Пам’ять загиблих вшанували традиційно хвилиною мовчання та покладанням квітів.

22 серпня у День вшанування пам’яті загиблих правоохоронців традиційно вручають першу бойову зброю новобранцям – випускникам спеціалізованих навчальних закладів, які вирішили пов’язати своє майбутнє з поліцією. Сьогодні свою першу зброю отримали 62 випускники, які поповнили лави правоохоронців Хмельниччини.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне