У Кривині на Славутчині хмільне застілля закінчилось ножовими пораненнями (ФОТО)

Фото: ГУ НП

Як повідомили у ГУ НП у Хмельницькій області, трагедія сталася в с. Кривин Славутського району із-за суперечки, що виникла під час спільного розпиття спиртних напоїв.

У понеділок, 10 вересня, до чергової частини Славутського відділу поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що каретою швидкої допомоги до них було доставлено чоловіка із ножовим пораненням.

Прибувши на місце, працівники поліції встановили особу потерпілого. Ним виявився 36-річний житель с. Кривин. Поліцейські також з’ясували, що трагедії передувало застілля — вже о 07:00 годині ранку чоловіки разом випивали у будинку підозрюваного.

 

Місце трагедії

Згодом між 28-річним власником будинку та гостем виникла суперечка, яка переросла в бійку, в розпалі якої господар схопив кухонного ножа та вдарив потерпілого прямо в груди. Чоловік зазнав значної крововтрати, але лікарям вдалося його врятувати.

За даним фактом працівниками поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (через ч. 2 ст. 15) Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Наразі триває досудове розслідування, підозрюваному обрано міру запобіжного заходу — тримання під вартою.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне