У Летичеві знайшли водія, який втік з місця ДТП

Фото: Патрульна поліція Хмельницької області

Учора, близько 23-ї години на автодорозі М12 «Стрий-Знам’янка» у смт. Летичів сталась дорожньо-транспортна пригода зі з’їздом, інформує прес-служба Патрульної поліції у Хмельницькій області.

Бл

Після зіткнення з вантажівкою, водій легковика втік з місця ДТП

Коли патрульні приїхали на місце, їх дочекався лише один водій. Потерпілий повідомив, що невстановлений водій, керуючи автомобілем Volkswagen Passat білого кольору, здійснив наїзд на автомобіль MAN та зник з місця події, попрямувавши у прилеглу вулицю.
Патрульні разом із заявником розпочали пошук водія, імовірного винуватця ДТП. На одному з подвір’їв помітили транспортний засіб схожий за описом. Під час обстеження на передній частині виявили пошкодження передньої частини автівки.  Із прибудинкової території вийшов чоловік, який представився власником автівки. Водій вантажівки упізнав у ньому ще одного учасника ДТП.
Патрульні помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння. На запитання чи вживав спиртні напої молодик повідомив, що знаходиться вдома та вживає спиртні напої для відпочинку.
На 35-річного жителя Хмельницької області патрульні склали адміністративні матеріали за статтею 122-4 КУпАП (залишення місця ДТП) та статтею 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило ДТП) та частиною 4 статті 130 КУпАП (за вживання алкогольних напоїв після скоєння дорожньо-транспортної пригоди).

Патрульні вкотре звертаються до водіїв, неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху та у жодному разі не сідайте за кермо напідпитку, адже від цього залежить не тільки Ваше життя, але і інших учасників дорожнього руху. Нагадуємо також про відповідальність за залишення водіями місця дорожньо-транспортної пригоди, до якої вони причетні, а також про недопустимість вживання алкоголю після вчинення дорожньо-транспортної пригоди, до оформлення усіх відповідних матеріалів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне