У Нетішині затримали чоловіка, який хотів підкупити поліцейського

Фото: khmel.gp.gov.ua

26-річний правопорушник їздив на мотоциклі з номерними знаками, які йому не належали. Транспортний засіб правоохоронці вилучили і відправили на штраф-майданчик, а на хлопця склали адміністративний протокол.

Аби уникнути відповідальності, чоловік запропонував неправомірну вигоду заступнику начальника Нетішинського відділення Славутського відділу Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Про таку пропозицію правоохоронець повідомив своє керівництво та місцеву прокуратуру.
На підставі заяви поліцейського за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України.
Сьогодні, 5 липня 2018 року під час передачі неправомірної вигоди в розмірі 100 доларів США громадянина, який таким чином намагався уникнути адміністративної відповідальності, викрито та затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фото: khmel.gp.gov.ua

Кошти неправомірної вигоди вилучено.
На даний час в рамках досудового розслідування, що здійснюється слідчим відділом Нетішинського відділення Славутського відділу Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.
Також, вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання особі запобіжного заходу.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне