У Полонному засудили чоловіка, який у день, коли йому винесли вирок за попередню крадіжку, вкрав телефон

У Полонному засудили чоловіка, який у день, коли йому винесли вирок за попередню крадіжку, вкрав телефон
Фото:

Полонський районний суд визнав винним 58-річного полончанина, обвинуваченого за статтею 2 частини 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена повторно. Йому призначено остаточне покарання, позбавивлення волі на 2 роки. Як встановив суд, 3 серпня цього року чоловік зайшов до одного з полонських кафе, де вже напідпитку сидів потерпілий. Той запросив його приєднатися до столу і після вжитого спільно алкоголю заснув. Скориставшись нагодою, обвинувачений забрав зі столу його мобільний телефон і пішов із закладу.

Обираючи міру покарання, суд врахував, що чоловік, у котрого за плечима вже 10 судимостей, вчинив черговий злочин через три місяці після повернення з місць позбавлення волі й у день, коли Полонський районний суд виніс йому вирок, засудивши, до слова, також за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України, до 3 місяців арешту.

Суддя зазначає:

Оскільки обвинувачений на даний час відбуває покарання у виді арешту, призначене вироком Полонського районного суду Хмельницької області від 3 серпня 2018 року, суд вважає за необхідне призначити йому покарання за правилами, передбаченими ст.71КК України, і до призначеного покарання частково приєднати невідбуте покарання за попереднім вироком.

Вирок не набрав законної сили і його можна оскаржити в апеляційній інстанції.

Прес-служба Хмельницького апеляційного суду

Нагадаємо, що у Кам’янці-Подільському патрульні затримали молодика, який на викраденому авто врізався в електроопору

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне