У СІЗО намагались передати марихуану та мобільний телефон

Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Телефон разом із зарядним пристроєм та батареєю у натільній білизні сховала жінка. Вона якраз отримала дозвіл на коротокотривале побачення із засудженим до довічного утримання за умисне вбивство, повідомляє на своїй офіційній сторінці в Facebook ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”.

Мобільник жінка сховала у натільній білизні

За даним фактом співробітниками установи складено адміністративний протокол за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст.188 КУпАП (незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань), відповідальність за яку передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією заборонених предметів.

Окрім забороненого телефону, того дня в “Хмельницький слідчий ізолятор” пробували пронести і наркотики. Їх виявили співробітники установи під час огляду передачі для засудженого до довічного ув’язнення за умисне вбивство. Речовину знайшли у пластиковому відрі у перемішку із листям м’яти.

По даному факту повідомлено працівників поліції. Невідому речовину рослинного походження вилучено членами СОГ Хмельницького ВП ГУНП України в Хмельницькій області для проведення експертизи в НДЕКЦ МВС України.
По даному факту вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне