У водойми області випустили більше чверті мільйона малька

Фото: facebook

31 жовтня та 1 листопада у водойму Хмельницької АЕС та річку Полква водокористувачами було випущено понад 250 тисяч екземплярів малька – про це повідомив Хмельницький рибохоронний патруль на своїй сторінці у facebook.

На Хмельниччині у ставок ХАЕС вселили 240 000 екземплярів риби
1 листопада на водоймі-охолоджувачі Хмельницької АЕС розпочали зариблення. До водойми мають вселети 40 000 екз . цьоголітки білого амура, 90 000 екз. цьоголітки коропа, 110 000 екз. цьоголітки товсто лоба білого.
Зариблення контролюють представники Хмельницького Рибоохоронного Патруля.
Вселення водних біоресурсів відбувалось за кошти користувача у рамках виконання Програми розвитку рибного господарства на 2018-2022 роки.
Відповідно до заявки про проведення робіт вселення водних біоресурсів у рибогосподарський водний об’єкт (його частину) зариблення триватиме до 10 листопада.

Інспектори рибохоронного патруля контролюють зариблення водойми ХАЕС

Також 31 жовтня відбулось зариблення водойми, що розташована у смт. Теофіполь поблизу ПрАТ «Теофіпольський цукровий завод». У ставок вселили 9000 екз. товстолобів, 2000 екз. білого амура та 2000 екз. коропа. Площа ставка – 127,51 га.
Вселення відбувалось під контролем представників Хмельницького Рибоохоронного патруля.
Зариблювали за рахунок коштів користувачів, які здійснюють користування водоймою у режимі СТРГ.

Зариблення водосховища на річці Полква

Зарибок вирощений на Хмельниччині у сусідньому Красилівському районі – ТОВ «Антоніни-Риба». – розповідають у прес-службі Хмельницького рибохоронного патруля.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне