У Волочиську “горів” елеватор

Фото: ДСНС

Як повідомляє прес-служба ДСНС області, 19 червня особовий склад Волочиського районного сектору та 9-ої державної пожежно-рятувальної частини взяв участь у проведенні тактико-спеціального навчання, що мало на меті перевірити готовність служб взаємодії до виконання дій за призначенням у разі загрози та виникнення пожежі на об’єкті переробки та зберігання зерна.

Захід відбувся на території виробничий підрозділ «Війтовецький елеватор» ТОВ «Волочиськ-Агро». До навчань також були залучені працівники поліції, медична й газова служби, працівники об’єкту.

Інструктаж учасників навчання

За тактичним задумом внаслідок порушення технологічного процесу виникло загоряння зерносушарки із загрозою розповсюдження полум’я, його перекиданням на силос із можливим подальшим вибухом. Рятувальники піднялись на робочу вежу сушарки, де виявили одного потерпілого, якого передали медпрацівникам для надання допомоги. Після чого приступили до ліквідації умовної пожежі.

Пожежники під час навчань

У підсумках навчань було відмічено високий рівень готовності рятувальної служби до дій за призначенням та гарну взаємодію із усіма службами, що залучались до «ліквідації» пожежі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне