В обласному центрі небайдужі громадяни все активніше допомагають патрульним документувати порушення водіїв маршруток (ВІДЕО)

Фото: Патрульна поліція у Хмельницькій області

Як повідомляє патрульна поліція на своїй сторінці у facebook, за вихідні дні активісти надали патрульним 9 відеозаписів з доказами фактів порушення ПДР водіями, які здійснюють перевезення пасажирів.
Патрульні вже притягнули до адміністративної відповідальності 8 з цих водіїв, ще на одного винесуть постанову найближчим часом.
Відео із фактами порушення небайдужі громадяни надали патрульним через офіційну сторінку Управління в соціальній мережі “facebook” (Патрульна поліція Хмельницької області) та зробили повідомлення на службу 102 з інформацією про виявлені порушення.

https://www.facebook.com/khmelpolice/videos/2130550090496677/


Отримавши виклик та докази здійсненого порушення, інспектори встановили особи порушників та притягнули їх до адміністративної відповідальності за частиною 2 статті 121-2 КУпАП «Порушення водіями транспортних засобів, що працюють у режимі маршрутних таксі, правил зупинки під час здійснення посадки (висадки) пасажирів».
З початку запуску спільного проекту патрульні на підставі звернення громадян притягнули до відповідальності вже 16 водіїв маршруток.
Нагадаємо, нещодавно патрульні із громадськими організаціями запустили спільний проект «Громадськість на варті безпеки»: https://www.facebook.com/khmelpolice/posts/2117039938514359
Пам’ятайте, відео з ваших мобільних телефонів є вагомим доказом факту здійснення правопорушення, який допомагає нам притягнути порушника до відповідальності.
Не будьте байдужими, ставши свідком правопорушення —телефонуйте на службу 102!

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне