В Шепетівці День міста відзначили змаганнями з вуличного баскетболу

Фото: shepetivka-rada.gov.ua

Сайт міста Шепетівка повідомляє, що 28 вересня на площі біля виконавчого комітету Шепетівської міської ради шепетівчани та гості нашого міста могли спостерігати за цікавими іграми з вуличного баскетболу (баскетбол 3х3 на один кошик). Це, на імпровізованих майданчиках зі спеціалізованими переносними баскетбольними щитами, змагалися юнаки та дівчата. Змагання проходили в рамках заходів, присвячених святкуванню Дня міста.

У турнірі серед дівчат взяли участь сім команд: НВК № 1-1 (перша команда), НВК № 1-2 (друга команда), ЗОШ № 3-1 (перша команда), ЗОШ № 3-2 (друга команда), НВК № 3, НВК № 2 та ЗОШ № 1.В підсумку, у ході запеклої боротьби перемогу святкувала команда НВК № 1-1, яка у фіналі турніру у своєрідному дербі здолала другу команду дівчат НВК № 1, яка, відповідно, і стала срібним призером турніру. Склад команди-переможнеці: Парфенюк Валерія, Туровська Аліна, Швець Ольга та Комісарчук Ангеліна. Бронзовим призером турніру стала перша команда ЗОШ № 3, яка у матчі за третє місце також здолала другу команду дівчат своєї школи.

У турнірі серед юнаків змагалися десять команд: НВК № 1-1 (перша команда), НВК № 1-2 (друга команда), ЗОШ № 3-1 (перша команда), ЗОШ № 3-2 (друга команда), НВК № 3 (перша команда), НВК № 3 (друга команда), ЗОШ № 1-1(перша команда), ЗОШ № 1-2 (друга команда), ЗОШ № 4 та ЗОШ № 6.

У результаті перемогу у турнірі виборола команда ЗОШ № 4, у складі: Закреничний Богдан, Свинарчук Богдан, Гончарук Олег та Манійчук Віталій. Друге місце посіла команда ЗОШ № 1-1. Третьою стала команда НВК № 1-1.

Команди-призери турнірів нагороджені грамотами та баскетбольними м’ячами ХОЦФЗН «Спорт для всіх». Гравці команд-призерів нагороджені грамотами та сувенірами ХОЦФЗН «Спорт для всіх», а гравці команд-переможниць також нагороджені медалями ШМЦФЗН «Спорт для всіх».
Змагання організовано та проведено спільно Хмельницьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Шепетівським МЦФЗН «Спорт для всіх», управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Шепетівської міської ради та за підтримки Шепетівської ДЮСШ.

Олександр Мельник, директор ШМЦФЗН «Спорт для всіх»

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне