Відбулися перші матчі 1/8 Кубку області з футболу

Фото: facebook.com

На цьому етапі команди розігрують путівки до чвертьфіналу за підсумками двох матчів. Перші поєдинки були зіграні 23-24 червня. Матчі-відповіді ж заплановані на 7-8 липня.

Теофіпольська «Іскра» здобула переконливу перемогу над ФК «Антоніни» з рахунком 3:0 і за два тижні може комфортно себе почувати у другому протистоянні. Чого не скажеш про ФК «Славуту» – ще одного представника Прем’єр-ліги. Славутчани хоч і виграли в білогірської «Перлини Поділля», але мінімально – 2:1. Напевно недарма славутчани знаходяться на останньому місці у Прем’єр-лізі і так важк грають з командами нижчого девізіону.

Інтрига в боротьбі за путівку до чвертьфіналу зберігається й в дуелі кам’янець-подільської «Фортеці» з «Крилами-Рад-Студеницею» зі станції Дунаївці. Адже у першій грі, яка відбулася в Кам’янці-Подільському, зафіксована нічия.
Старокостянтинівське дербі між «Случем» та «Цукровиком» також принесло дещо несподіванний результат. Команди не визначили переможця, зігравши 1:1.

Натомість інший «Случ» – красилівський, схоже без особливим проблем пройде до наступного етапу змагань. Адже лідер Прем’єр-ліги в Летичеві здобув впевнену перемогу над першоліговою «Нивою» з рахунком 4:1.

Ще одне дербі відбулося сьогодні. ФК «Хмельницький» приймав земляків – «Промінь». Попри те, що команда-господар виступає у найвищому дивізіоні чемпіонату області, а гості – в першому, фаворитом протистояння вважався «Промінь». Адже ФК «Хмельницький» останнім часом має чималі проблеми зі складом. Сьогодні також не обійшовся без них. З іншого боку, «Промінь» також зіграв не з усіма своїми лідерами, але команді Ігоря Глушка вдалося здобути впевнену перемогу 4:0.
Ще два матчі 1/8 фіналу – «Енергетик-Миклуш»-«Лісівник» та «Дунаївці»-«Спортілдер-ОТГ» ще не відбулися.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне