Водій Skoda не впорався з керуванням і протаранив ГАЗ

Фото: @khmelpolice

Як повідомила патрульна поліція у Facebook, сьогодні, на 207 кілометрі + 800 метрів автодороги М12 «Стрий -Знам’янка», 57-річний житель Волочиського району керуючи транспортним засобом Skoda перед розворотом не переконався, що це буде безпечно, та не створить перешкод іншим учасникам дорожнього руху, здійснив розворот та не надав перевагу зустрічному транспортному засобу ГАЗ.
В результаті дорожньо-транспортної пригоди автомобілі отримали механічні пошкодження із матеріальним збитком. На кермувальника Skoda патрульні оформили адміністративні матеріали за статтею 124 КУпАП за вчинення ДТП.
Шановні водії, зверніть увагу, що згідно пункту 10.1 ПДР України: «Перед початком руху, перестроюванням та будь-якою зміною напрямку руху водій повинен переконатися, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху».
Згідно пункту 10.4 ПДР: «Перед поворотом праворуч та ліворуч, у тому числі в напрямку головної дороги, або розворотом водій повинен завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в’їзду на перехрестя, де організовано круговий рух, напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або рух можливий лише в одному напрямку, установленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою».
Будьте уважні та обережні, неухильно дотримуйтесь ПДР. Безпечних Вам доріг!

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне