Викритому на хабарі посадовцю Національної академії ДПС України ім. Богдана Хмельницького обрано запобіжний захід

Фото: ДЗЕ Національної поліції

19 вересня 2018 року Шевченківський районний суд м. Львова обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 60 днів заступнику начальника відділу – начальнику відділення продовольчого забезпечення відділу тилового забезпечення Національної академії ДПС України ім. Богдана Хмельницького.

Нагадаємо, що напередодні слідчі військової прокуратури Західного регіону України за матеріалами та спільно з Департаментом захисту економіки Нацполіції України за участю Департаменту внутрішньої безпеки ДПС України задокументували факт вимагання та одержання неправомірної вигоди вказаним посадовцем.

Фото: ДЗЕ Національної поліції

Кошти у розмірі 58 150 грн призначалися за сприяння та укладення договорів на поставку продуктів харчування для потреб Академії. Документи, що підтверджують поставку зазначеної продукції, вилучено під час проведення обшуків у службових кабінетах навчального закладу.

Фото: ДЗЕ Національної поліції

Крім того, на даний час вирішується питання про відсторонення підозрюваного від виконання посадових обов`язків. Досліджується питання причетності інших посадових осіб ДПС України до вчинення вказаного злочину.

Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне