З’явились перші фото системи залпового вогню виготовленої у Шепетівці

Фото: shepetivka.com.ua

Сайт міста Шепетівка повідомляє, що 8 жовтня, з’явилися перші фото модернізованої 122-мм РСЗВ БМ-21У виробництва Шепетівського ремонтного заводу, яку привезли на Міжнародну спеціалізовану виставку засобів захисту, озброєння, військової та спеціальної техніки, технологій і товарів подвійного використання «Зброя та безпека 2018».

Вона побудована на базі вітчизняного автомобіля КрАЗ-5401НЕ який обладнаний дворядною 4-х дверною кабіною та дозволяє розміщувати розрахунок системи у кабіні.

Широкопрофільні шини з централізованою системою підкачки дозволяють експлуатувати автомобіль, не лише на дорогах із різним покриттям, а й в умовах повного бездоріжжя. Оснащений двома паливними баками по 165 л, які забезпечують пробіг автомобіля на відстань до 600 км. КрАЗ-5401НЕ здатний розвивати швидкість понад 90 км/год.

Технічні характеристики шасі:
Колісна формула 4×4
Маса спорядженого автомобіля, кг 8200
Повна маса, кг 17200
Вантажопідйомність, кг 9000
Двигун дизельний з турбонаддувом, рядний
Потужність, к.с.від 300
Коробка передач механічна, дводіапазонна, дев’ятиступінчаста
Зчеплення сухе, однодискове
Шини 445/65R22,5
Паливний бак, л 2×165

Минулого року ДП “Шепетівський ремонтний завод” представляв на виставці спеціальну частину виробу БМ-21У «Град», що була виготовлена у кооперації з іншими підприємствами вітчизняного військово-промислового комплексу. Це дозволило розробити та встановити систему навігації та управління вогнем, яка дозволяє проводити наведення та вести стрільбу дистанційно із кабіни машини.

Загалом ці нововведення значно покращують мобільність бойової машини.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне