За минулу добу на Хмельниччині сталось 4 пожежі

причина займання
Фото: km.dsns.gov.ua

Минулої ночі вогнеборці 4 рази залучалися до ліквідації пожеж, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Зранку, 24 листопада, о 4:42 виникла пожежа допоміжної будівлі житлового сектору на вул. Пушкіна у м. Славута.

Загоряння оперативно ліквідували бійці 18 Державної пожежно-рятувальної частини.

Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Вже о 5:10 пожежники 30 Державного пожежно-рятувального поста та місцевою пожежною команди с. Закупне мчали за викликом у с. Вівся Чемеровецького району, де виникла пожежа літньої кухні. На жаль, на момент ліквідації займання, вогонь встиг знищити речі домашнього вжитку. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Майже за годину — о 06:14 виникла пожежа житлового будинку у с. Варенка Летичівського району. Вогнем пошкоджено покриття, перекриття будинку на площі 20кв.м. та речі домашнього вжитку. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Пожежу оперативно ліквідовано надзвичайниками 15 ДПРЧ.

Вже 25 листопада о 02:53 виникла пожежа житлового будинку у с. Оринін Кам’янець-Подільського району. Вогнем пошкоджено перекриття будинку на площі 6кв.м та речі домашнього вжитку. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Пожежу оперативно ліквідовано бійцями 6 ДПРЧ.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що з 23 на 24 листопада в області сталось вісім пожеж. В одній з них, що сталась у селі Панівці – загинув чоловік  1959 року народження. Вогонь з’явився через ймовірне порушення правил експлуатації електропобутових приладів. Полум’я пошкодило вікна, підлогу, речі домашнього вжитку в житловому будинку. Окрім того вогонь пошкодив три житлові будинки, два мотоцикли: «Ява» та «Урал» і одну автівку. У трьох випадках люди порушували правила експлуатації електричних приладів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне