Жителів Полонного довічно засудили за викрадення та вбивство людини

Фото: informator.news
Трагедія сталась у квітні 2014 року. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, троє молодиків вирішили помститись своєму спільному знайомому, викрасти його та позбавити життя.
Реалізуючи свій злочинний задум, зловмисники проти волі чоловіка посадили  його у автомобіль та вивезли у лісовий масив, де нанесли йому численні удари кулаками. Потім били металевою лопатою, від чого остання навіть зламалась.
Нанесені тілесні ушкодження призвели до смерті потерпілого.
З метою приховування умисного вбивства викраденої людини, тіло кривдники закопали в лісовому масиві, а лопату викинули в посадку.
В суді повністю доведено винуватість вказаних осіб у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 146, п. п. 3, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (викрадення людини, що спричинило тяжкі наслідки, умисне вбивство заручника, вчинене за попередньою змовою групою осіб).
Вироком Хмельницького міськрайонного суду двом засудженим призначено покарання у виді довічного позбавлення волі, а ще одному – 15 років позбавлення волі.
Будучи незгідними з рішенням суду першої інстанції, засуджені  оскаржили його в апеляційному порядку, однак апеляційним судом Хмельницької області ці скарги залишено без задоволення.
«Відтак, вирок суду, яким жорстоких вбивць засуджено до довічного позбавлення волі, набрав законної сили», – повідомив начальник відділу прокуратури області Олексій Луговий.
Матеріал піготовлено за інформацією Хмельницької обласної прокуратури.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне