На Хмельниччині горіли три житлові будинки. Одна людина загинула

Пожежі трапились у Шепетівському та Деражнянському районах.
Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Про події інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. Так, дві пожежі стались у Шепетівському районі. Одна – на Деражнянщині.

5 січня о 08:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Макарово Деражнянського району.

На місце події прибуло чергове відділення рятувальників місцевої пожежної команди с. Майдан-Чернелівецький. Під час розвідки та гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло 47-річного власника оселі без ознак життя.

Ймовірна причина пожежі – необережність господаря під час паління.

Необережне куріння стало фатальним для господаря будинку ФОТО: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Вже трохи згодом того ж дня, а саме о 10:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Судилків Шепетівкого району.

На місце виклику негайно прибули рятувальники 21-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда с. Судилків. На момент прибуття підрозділів вогнем було охоплено близько 40 кв.м прощі будинку. В складі ланки газодимозахисної служби надзвичайники приступили до гасіння пожежі.

Завдяки вправним діям вогнеборців пожежу було ліквідовано в тих масштабах яких вона набула на момент прибуття пожежного підрозділу. Та не допущено перикидання вогню на сусідню житлову будівлю.

Пожежу локалізовано о 10:20 та ліквідовано о 10:25. Ймовірна причина пожежі – підпал. Травмованих та загиблих на місці події не було.

За попередньою версією: невідомі особи вирішили підпалити житлову будівлю ФОТО: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Ще одне займання сталось вже вночі 06 січня. О 4год. 26хв.вогнеборці отртмали повідомлення про те, що горить житловий будинок на вулиці Нєкрасова у м. Шепетівка.  Вогонь пошкодив несучі конструкції, речі домашнього вжитку.

Ймовірна причина пожежі – несправність печей та димарів. Збитки склали 2000 грн. Нещасних випадків на пожежі не було.

Ймовірна причина пожежі – несправність нагрівальних печей та димарів ФОТО: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Нагадаємо, що в м. Ізяслав горів продуктовий склад. Постраждалих та загиблих на пожежі не було. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі. Вогнеборцям не допустили перекидання вогню.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне