Рятувальники відчинили двері квартири, у якій знаходилася 4-річна дитина

Рятувальники відчинили двері квартири, у якій знаходилася дитина
Фото: km.dsns.gov

19 січня о 12:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від схвильованої матері про те, що її 4-річна дитина зачинилась в квартирі на п’ятому поверсі житлового будинку на вул. Есенська в м. Старокостянтинів та не в змозі самостійно відчинити двері.

На місце виклику було направлено одне відділення рятувальників 19-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю, вогнеборці за допомогою автодрабини піднялися на балкон п’ятиповерхівки та потрапили у зачинену дівчинкою квартиру.

Дитина була в кімнаті – жива-здорова і не надто перелякана. Надзвичайник відчинив двері з середини і передав доньку матері.

km.dsns.gov

Старокостянтинівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 18 січня о 20:08 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Карпилівка Білогірського району. До місця виклику негайно прибуло чергове відділення вогнеборців 24-го державного пожежно-рятувального поста та місцева пожежна команда с.Переросле. Під час здійснення розвідки та ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіло 67-річного чоловіка без ознак життя. Пожежу на площі 50 кв.м локалізовано о 20:46 та ліквідовано о 20:54. Ймовірно, причиною загоряння стала необережність під час паління.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне