Завдали близько 20 ножових поранень: на Хмельниччині за вбивство з особливою жорстокістю перед судом постане двоє зловмисників

Фото:

Чоловікам загрожує до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі. Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області вже завершили досудове розслідування і передали матеріали до суду.

Нагадаємо, подія сталася 9 лютого цього року в с. Калинівка Староостропільської тергромади. 39-річний потерпілий розпивав спиртне разом з двома односельцями 61 та 59 років у будинку одного із них.

Під час застілля між чоловіками розгорівся конфлікт, у ході якого старші чоловіки за допомогою ременя зв’язали потерпілого та почали завдавати йому поранень ножем та сокирою. 

Від отриманих травм потерпілий загинув. 

Один із зловмисників, в будинку якого сталося вбивство, зателефонував до поліції і повідомив про труп. Його затримали на місці. Співучасника поліцейські затримали у нього вдома, де той відсипався після пиятики.

Наразі слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області за процесуального керівництва прокуратури вже завершили розслідування за п.п. 4, 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю групою осіб) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скеровано до суду. 

За скоєне підозрюваним може загрожувати довічне ув’язнення.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне