Президент призначив дружину однопартійця Гереги керувати Городоцькою РДА

Фото: gorodocka-gromada.gov.ua

Олена Матвєйцева  з 30 жовтня  заступає на посаду голови Городоцької районної державної адміністрації зі строком випробування три місяці, про це повідомили на сайті глави держави.

Скрін розпорядження Президента

Відповідне розпорядження Петро Порошенко підписав вчора, 29 жовтня.

До призначення на посаду голови РДА Олена Матвєйцева працювала заступником міського голови Городка з гуманітарних питань.

А що у декларації нового голови?

У декларації Олена Матвєйцева вказала, що влодіє будинком на 253,9 кв. м., гаражем -24,8 кв.м та літньою кухнею на 62,2 кв.м. у Городку. Також декларує набір дорогоцінних прикрас з білого золота із дорогоцінним камінням. Серед автотранспорту – джип «Nissan». Портал DeclaCar визначив, що посадовиця ймовырно мала на увазі «Nissan Pathfinder».

Також Олена Матвєйцева володіє  мікроавтобусом «ZUK».

За основним місцем роботи у Городоцькій міськраді Олена Матвєйцева заробила 162 768 гривень, ще 100 гривень отримала подарунку і має 13 535 гривень дивідендів у банку. На рахунку в банку тримає 322 220 гривень, готівкові заощадження – 20 000 гривень.

Партійний підлеглий Гереги

Її чоловік Анатолій Матвєйцев у 2015 році став депутатом Городоцької міської ради від партії “За конкретні справи”.

Матвєйцев

Анатолій Матвєйцев володіє двома земельними ділянками, магазином, виробничим приміщенням у Городку і нежитловим приміщенням у спільній власності в обласному центрі. Декларує також частину любительський човен, автівки «Nissan» і «Mercedes Vito», і чотири вантажівки – «Ford Transit», «DAF», «ZWALVE», «Mercedes BENZ 709».

Дохід від зайняття підприємницькою діяльністю склав 1 411 213 гривень. Більше 2 000 гривень отримав дивідендів у банку. На рахунках тримає понад 30 000 гривень, стільки ж зберігає готівкою.

Працює конкретний депутат також і керівником у ТОВ “27” та ТОВ “2727”, беніфіціаром цих підприємств є киянка Світлана Роговська. Жінка також є одним із підписантів ТОВ “Епіцентр К”. Як відомо ТОВ “Епіцентр К” належить народному депутату Олександру Герезі та його дружині Галині Герезі.

Також сайт 27.ua відомий, як Інтернет-магазин гіпермаркету “Епіцентр”.

У 2017 році Городоцький районний центр первинної медико-санітарної допомоги уклав чотири угоди із підприємцем Антатолієм Матвєйцевим на загальну суму 42 276,9 грн.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне