У Хмельницькому патрульні склали протокол за кермування автівкою в нетверезому стані на екс-нардепа

У Хмельницькому патрульні склали протокол за кермування автівкою в нетверезому стані на екс-нардепа Івана Рудика
Фото: proskuriv.com.ua

Сьогодні, 27 листопада, Хмельницький міськрайонний суд розглядає справу колишнього нардепа Івана Рудика Інформує про це система “Судова влада”. 

За даними системи, Івана Леонтійовича притягають до адміністративної відповідальності за ст.130 ч.1 КУпАП. – Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, а також передача керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані такого сп’яніння чи під впливом таких лікарських препаратів, а так само відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції.

Санкція статті передбачає накладення штрафу на водіїв у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Нагадаємо,  що Іван Леонтійович керівник агрофірми «Проскурів» Також хмельницький бізнесмен керує групою пов’язаних компаній. Так до його сфери впливу входить і м’ясокомбінат, який у 2016 році відвідала телеведуча-ревізорка Ольга Фреймут. Під час зйомки телепередачі, телеканала “1+1” заявив про те, що вона отримала на території м’ясокомбінату тілесні ушкодження. Події були висвітлені в 6 серії 4 сезону програми “Інспектор. Міста“.

Іван Рудик в коментарі для “YE.UA” заявив:

«Уявіть собі, що приватна фірма в Києві захотіла приїхати до міста Хмельницького допомогти людям позбутися так званого катування свиней. Не просто приватна фірма, а жінка, мати двох дітей, бере чотирьох охоронців, 15 тисяч гривень, як показують підрахунки, і їде сюди. Але не те цікаво. Приходить ця приватна фірма на режимний об’єкт, бо зараз карантин, і каже: ми хочемо купити м’яса, а це мої вантажники, бо ми будемо багато м’яса купувати. Охоронець відкрив двері і ці, так звані вантажники, збивають охоронця з місця і вмикають камери, біжать по території і знімають. Це називається проникнення на чужу територію».

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне