За минулу добу у Хмельницькому сталось два ДТП. Двоє травмованих

Фото: ГУ НП

Як повідомляє ГУ НП у Хмельницькій обаласті, 25 квітня о 17.20 годині по вулиці Староміській 34-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Toyota Land Cruiser 200», допустив наїзд на 4-річного хлопчика, який раптово вибіг на проїжджу частину. Внаслідок ДТП дитина отримала перелом стегнової кістки та була госпіталізована до травматологічного відділення Хмельницької міської дитячої лікарні.

Ще одну аварію зафіксували о 11.25 годині по вулиці Прибузькій. 40-річна місцева жителька, керуючи автомобілем «ВАЗ 21099», виїжджаючи із прибудинкової території, не надала перевагу в русі мотоциклу «Honda PC 34» під керуванням 36-річного чоловіка, внаслідок чого відбулося зіткнення. У результаті ДТП мотоцикліст отримав закриті переломи руки, ноги та садна обличчя. Потерпілого госпіталізували в травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні, стан його здоров’я — задовільний.

По даних фактах відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне