В Деражні 28-річний зловмисник викруткою наніс декілька проникаючих поранень земляку

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

28-річний зловмисник під час конфлікту викруткою наніс декілька проникаючих поранень земляку. Зупинили нападника свідки події, які й викликали поліцію. Зловмисник з місця події втік, проте оперативники швидко його розшукали і затримали.

Подія сталася вчора, 10 червня, близько 15.50 години, в м. Деражня. Прямо посеред вулиці між підозрюваним та потерпілим зав’язалась суперечка, в ході якої зловмисник схопив викрутку, яку мав із собою, та наніс потерпілому декілька ударів у шию та груди.

На щастя, чоловіків вчасно розборонили свідки події. Вони і викликали медиків та поліцію. Нападник тим часом втік з місця події, проте оперативники, які прибули на виклик, швидко його розшукали і затримали. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

https://hm.npu.gov.ua/

Потерпілому вчасно надали медичну допомогу. Наразі загрози його життю немає.

Зловмиснику вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (через ст. 15) — замах на умисне вбивство Кримінального кодексу України. Йому може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі. До речі, чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, в тому числі і за нанесення тілесних ушкоджень. 

Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне