Новини за 19.08.2022

“Дівчата просто неба і лікар”: хмельницькі волонтери плетуть сітки в центрі міста

У самісінькому серці Хмельницького – поблизу кінотеатру ім. Тараса Шевченка – від весни щодня збирається спільнота об’єднаних однією метою жінок. Це – хмельницькі волонтери. Вони просто неба плетуть маскувальні сітки і маскувальні костюми. Більшість перехожих до роботи майстринь вже звикли й сприймають, наче вони тут були завжди. Я ж вирішилася познайомитися з майстринями ближче. І […]

У Хмельницькому поліцейські затримали юнака з великою кількістю екстазі та канабісу

За зберігання небезпечних наркотиків у великих розмірах 19-річному місцевому жителю може загрожувати до трьох років ув’язнення. 

Припинено роботу пропагандистського сайту з аудиторією 350 тисяч користувачів – адміністратору загрожує до 10 років ув’язнення

Правоохоронцями Хмельниччини повідомлено про підозру хмельничанину за фактом поширення через веб-сайт символіки комуністичного та нацистського тоталітарних режимів., інформують у прокуратурі.

Поліцейські затримали двох чоловіків, які у Старокостянтинові обікрали 18-річного юнака

За допомогою «злочинної схеми» гастролери з Кіровоградської області викрали у 18-річного юнака понад 8000 гривень.

У Хмельницькому слідчі встановлюють обставини ДТП, в якій травмувався 39-річний пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталася 18 серпня по вулиці Ярослава Мудрого.

Сьогодні буде призупинено водопостачання міста Хмельницького через аварію на водогоні

МКП “Хмельницькводоканал” повідомляє, що у зв’язку з виконанням аварійних робіт на Чернелівському водогоні 19.08.2022 р. буде призупинено водопостачання міста Хмельницького.

Популярне