Команда «Динамо-ГУНП» здобула «срібло» Преміум-ліги з футзалу (ФОТО)

1
Фото: hm.npu.gov

Цими вихідними відбулись вирішальні матчі найсильнішого дивізіону Преміум-ліги Хмельницького з футзалу. Як інформує прес-служба поліцейських, команда «Динамо-ГУНП» в цьому сезоні показала блискучу гру і отримала срібні нагороди турніру.

3

hm.npu.gov

4

hm.npu.gov

У фінальній серії матчів динамівці зустрічалися з молодою та амбітною командою «Helpix». У першому матчі поліцейські здобули впевнену перемогу з рахунком 3:1. Друга гра закінчилась нічиєю 1:1, і доля перемоги вирішувалась в серії післяматчевих пенальті. Влучнішими виявились хлопці з команди «Helpix» — 3:2.

6

hm.npu.gov

Відтак, шанси на перемогу зрівнялись, і все вирішувала остання, третя гра. Матч видався надзвичайно емоційним та напруженим. Основний час знову закінчився нічиєю 1:1 і глядачі мали можливість насолодитися видовищною серією післяматчевих пенальті. Цього разу фортуна була на боці новачків — з рахунком 10:9 переміг «Helpix», а «срібло» здобула команда «Динамо-ГУНП».

5

hm.npu.gov

У Головному управлінні Нацполіції в Хмельницькій області пишаються тим, що серед сотні футзальних команд, які змагаються за першість області, команда «Динамо-ГУНП» показує найстабільнішу і найяскравішу гру та радує вболівальників все новими і новими здобутками та перемогами. Вітаємо хлопців і бажаємо подальших успіхів як у спорті, так і на службі.

Нагадаємо, що нетішинські фехтувальники привезли чимало нагород з дитячих змагань. У турнірі дівчаток 2009 року народження та  молодших відзначилися Майя Величко та Адріана Ящук, які посіли друге і третє місця відповідно. Названі призери змагань нагороджені грамотами медалями і кубками відповідних ступенів. Безпосередньо налаштовував дітей на успішний виступ заслужений тренер України Віталій Цисарук. Наступний третій етап Ліги під назвою “Золотий клинок” 10-11 квітня прийматиме Нетішин.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне