У Дунаєвецькому районі згоріло кафе (ФОТО)

1
Фото: km.dsns.gov

Вогнеборці ДСНС ліквідували пожежу кафе, не допустивши поширення вогню на поруч розташовані будівлі закладу. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

20 березня о 19:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу одного з кафе в смт Смотрич Дунаєвецького району.

2

km.dsns.gov

Одразу за підвищеним номером виклику до місця події було направлено чергові відділення рятувальників ДСНС, місцеві пожежну команду с. Балин та добровільну пожежну дружину ХПП «Еколінія».

По прибуттю до місця виклику розвідка встановила, що пожежа поширилась на площу близько 300 кв.м, людей в приміщеннях не має. Не зволікаючи, вогнеборці в складі ланок газодимозахисної служби приступили до гасіння. Перші стволи були подані на поруч розташовані будівлі закладу, аби не допустити поширення вогню.

3

km.dsns.gov

Вже о 21:15 вогонь вдалося локалізувати, а о 21:30 – ліквідувати. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі. Травмованих та загиблих на місці події не було. Загалом до гасіння пожежі було залучено 18 чоловік особового складу та 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

4

km.dsns.gov

На місці події працювала оперативна група ГУ ДСНС у Хмельницькій області на чолі із заступником начальника Головного управління з реагування  на надзвичайні ситуації, полковником служби ЦЗ Олександром Горіним.

Нагадаємо, що вогнеборці врятували “Chili Pizza” від знищення вогнем. 20 березня о 06:22 до Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу у піцерії на вул. Кам’янецькій в обласному центрі. До ліквідації пожежі були задіяні 11 чоловік особового складу на 3 одиницях пожежно-рятувальної техніки. Пожежу локалізовано о 6:34 та ліквідовано о 6:40. Загиблих та травмованих під час пожежі не було. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне