На Хмельниччині явка виборців на дільниці склала 65,08%

На Хмельниччині явка виборців на дільниці склала 65,08%
Фото: ОПОРА

За даними сайту ЦВК, у Хмельницькій області на дільниці прийшло 64,78% виборців.

Найактивніше на дільниці ходили жителі обласного центру на ТВО № 187. Там явка склала – 67,64%

В іншій частині міста Хмельницького, яка входить до ТВО 188 разом з Волочиським та Хмельницьким районами, загалом на дільниці прийшли – 66,77 % громадян.

Не менш активно голосували і жителі міста Нетішин, Білогірського, Ізяславського, Красилівського, і Теофіпольського районів (ТВО № 189) – 66,34 %

На Півночі області (міста Славута, Шепетівка, Полонський, Славутський, Шепетівський райони) ТВО № 190 було найменша явка в області – 61,83%.

На дільниці ТВО № 191 (місто Старокостянтинів, Віньковецький, Деражнянський, Летичівський, Старокостянтинівський, Старосинявський райони) прийшли 65,92% виборців.

На ТВО № 192 (Городоцький, Дунаєвецький, Чемеровецький, Ярмолинецький райони) – 64,44 % виборців зробили своє волевиявлення.

На Півдні області ТВО № 193 (місто Кам’янець-Подільський, Кам’янець-Подільський, Новоушицький райони) – 62,75%.

У 2014 році на Хмельниччині обирати Президента прийшли 69,61% виборців. П’ять років тому найбільш активними також були жителі обласного центру та Білогірського, Волочиського, Ізяславського, Теофіпольського районів. Як і цього разу найменшу явку продемонстрували тоді жителі Півночі області.

Як повідомили в ГУ НП у Хмельницькій області, станом на 20:00 зареєстровано 21 повідомлення про порушення на виборчих дільницях.

“З них чотири факти пошкодження бюлетенів, чотири повідомлення про приховану агітацію, два про конфлікти на виборчих дільницях, два повідомлення про підкупи, два повідомлення про фотофіксацію своїх бюлетенів, чотири спроби виносу свого бюлетеня, і три інших. Крім цього складено один протокол за ст.173 КУпАП – дрібне хуліганство. Поліція продовжує працювати у посиленому режимі”, – заявив заступником начальника ГУ НП у Хмельницькій області Валентин Білянський.

Нагадаємо, у Хмельницькому та Красилові люди не могли знайти себе у списках виборців.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне