На Хмельниччині за минулу добу підрозділи ДСНС ліквідовували шість пожеж

Фото: km.dsns.gov.ua

Минулої доби вогнеборці 6 разів залучалися до ліквідації пожеж на території області.

Так, 1 листопада о 04:45 виникла пожежа приватного гаража на пров. Малиновий у обласному центрі, яку оперативно ліквідували бійці 2 Державної пожежно-рятувальної частини. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при монтажу та експлуатації печі. Нещасних випадків на пожежі не було.

О 11:39 рятувальники 37 Державної пожежно-рятувальної частини мчали за викликом на вул. Озерна в м. Хмельницький, де виникла пожежа приватного автомобіля TOYOTA PRADO. Причина пожежі встановлюється. Нещасних випадків на пожежі не було.

Вже о 12:35 виникла пожежа приватного житлового будинку на вул. Одухи в м. Славута. За викликом до місця пригоди оперативно прибули рятувальники, які негайно приступили до гасіння. Під час розвідки вогнеборцям вдалось врятувати із задимлених приміщень 89-річну бабусю та двох дівчаток 5-ти та 12-ти років, яких оперативно вивели на свіже повітря. Літню жінку, котра потребувала медичної допомоги, передали працівникам “швидкої”.  Бійці ДСНС за лічені хвилини ліквідували пожежу, не допустивши подальшого поширення полум’я. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 19:21 ймовірно, через порушення правил пожежної безпеки при монтажу та експлуатації печі, виникла пожежа приватного житлового будинку у с. Гаврилівці Кам’янець-Подільського району, яку оперативно ліквідували бійці 6 ДПРЧ та МПК с. Ходорівці. Нещасних випадків на пожежі не було.

О 21:44 знову виникла пожежа приватного легкового автомобіля ЗАЗ-DAEWOO на вул. Озерна в м. Хмельницький. Бійці ДСНС за лічені хвилини ліквідували пожежу. Причина пожежі встановлюється. Нещасних випадків на пожежі не було.

Вже 2 листопада о 00:29 виникла пожежа приватного житлового будинку у с. Смотрич Кам’янець-Подільського району. Пожежу ліквідовано рятувальниками 6 ДПРЧ. Причина пожежі встановлюється. Нещасних випадків на пожежі не було.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне