Рятувальники двічі витягали автомобілі зі снігових заметів

головна
Фото: km.dsns.gov

13 грудня о 04:00 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про пригоду, що сталася на польовій дорозі поблизу с. Перекора Старосинявського району. Як повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області,  водій автомобіля Mercedes-Benz Vito через погіршення погодних умов застряг у заметі та не в змозі самостійно продовжити рух. У салоні на момент пригоди знаходилось двоє людей.

Рятувальники, які прибули до місця події, за допомогою автомобіля підвищеної прохідності витягли мікроавтобус на розчищену ділянку дороги.

1

km.dsns.gov

Цього ж дня о 08:00 рятувальники м. Старокостянтинів мчали на допомогу водієві автомобіля Renault-maester, котрий рухаючись автодорогою неподалік с. Красносілка, не впорався із керуванням, з’їхав у кювет та перевернувся. В автомобілі перебувало двоє людей, на щастя, ніхто не травмувався.

Надзвичайники витягли автівку із снігової пастки на розчищену ділянку дороги.

2

km.dsns.gov

Станом на 7:00 ранку 13 грудня ситуація на дорогах Хмельниччини задовільна. Проїзд автошляхами загального користування забезпечений, місцями затруднений. Упродовж дня на території області спостерігатиметься сніг та мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, температура повітря зберігатиметься близько 0°.

Нагадаємо, рятувальники деблокували водія з понівеченого автомобіля. 8 грудня о 04:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Житомир — Чернівці (Н-03) поблизу с.Вихрівка Дунаєвецького району сталась дорожньо-транспортна пригода – зіткнувся легковий автомобіль Chery та вантажний автомобіль MAN. Прибувши до місця події було встановлено, що внаслідок зіткнення водія легкового автомобіля затиснуло уламками понівеченої автівки. Надзвичайники за допомогою спеціального аварійно-рятувального обладнання деблокували  потерпілого водія, та транспортували його до карети «швидкої», де передали медикам для надання необхідної медичної допомоги. Водій вантажного автомобіля не постраждав. До рятувальної операції залучалось 4 чоловік особового складу та 1 пожежний автомобіль.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне