Вибори наближаються?

Фото: скриншот з Facebook

Про наближення виборів свідчить не тільки зменшення часу до 31 березня, а й часті приїзди можливих кандидатів на найвищий державний пост. Дехто із потенційних кандидатів уже й двічі за досить короткий період відвідав Хмельниччину. Серед них і діючий глава держави, для підготовки  візитів якого залучаються державні структури.

Як і попередники та наступники, Петро Порошенко покладає надії на голів адміністрацій обласних та районних, яких призначає і які є тими, хто  має організовувати та втілювати політику глави держави на місцях. Не є виключенням і Хмельниччина, де не так давно відбулося призначення голови обласної адміністрації. Саме Вадим Лозовий поряд і з вирішенням інших завдань має і забезпечити переможний  виборчий марафон діючого глави держави.

Але чи є сподівання глави держави виправданими?  Не так давно Хмельницький губернатор зустрічався у робочому кабінеті із активісткою та журналісткою із Кам’янця-Подільського Вікторією Кохановською. Тематика розмови залишається невідомою, адже про неї не повідомляв часопис «Ключ», у якому працює згадана власниця гострого журналістського пера, але, напевно, була задушевною і цікавою. Про зустріч свідчать світлини з губернатором, які виклала журналістка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Але більшість новин у стрічці Вікторії Кохановської рекламують депутата Купрія, який нещадно критикує діючого главу держави.

Цікаво про ж була розмова з представником Президента у Хмельницькому краї? Про зменшення опозиційної активності журналістки? Про можливу підтримку опозиційних кандидатів на наступних виборах? Чи на тих робить ставку чинний глава держави?

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне