До 15 вересня триває прийом фотографій на конкурс «Хмельницький крізь об’єктив»

12
Фото: khm.gov.ua

Традиційно до Дня міста міська рада проводить конкурс «Хмельницький крізь об’єктив», де кожен охочий може представити на розгляд журі свої фотороботи. Участь у конкурсі можуть брати як професійні фотографи, так і аматори, незалежно від місця проживання та віку. Термін подачі робіт – до 15 вересня цього року. Детальніше із умовами проведення конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

Учасник фотоконкурсу може подати не більше 5 фотографій у вигляді електронних файлів в кожній номінації, всього не більше 10 фотографій. Фотографії подаються в електронній формі на електронну адресу: [email protected] з поміткою «На фотоконкурс». До фотографій в електронному вигляді додається лист-заявка (додаток до Положення).

Організатори пропонують учасникам наступні номінації: «Хмельницький репортер», «Ми – єдина Україна», «Приз міського голови та «Приз глядацьких симпатій». Для дітей віком до 17 років буде окрема номінація «Мій Хмельницький».

Роботи переможців будуть експонуватися на виставці у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва. Окрім робіт, які визначить журі, відвідувачі виставки зможуть проголосувати за кращу роботу, на їх думку, і автор отримає «Приз глядацьких симпатій».

Запрошуємо усіхохочих взяти участь у фотоконкурсі, присвяченому Дню міста Хмельницького.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне