Дунаєвецький район: рятувальники ліквідували пожежу господарчої споруди, не допустивши перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок

11
Фото: dsns.gov.ua

26 серпня о 10:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди в с. Великий Жванчик  Дунаєвецького району.

За вказаною адресою було направлено вогнеборців 12 Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши на місце події розвідка встановила, що вогнем було охоплено дах будівлі на площі 100 кв.м, існувала загроза поширення вогню на поруч розташований житловий будинок.

Завдяки професійним діям вогнеборців, пожежу вдалося локалізувати о – 10:56 та ліквідувати об – 11:03, не допустивши поширення вогню на житловий будинок.

До ліквідації пожежі залучалося 4 рятувальники та 1 одиниця техніки. Ймовірна причина пожежі —  коротке замикання електромережі. Травмованих та загиблих не було.

Дунаєвецький районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Нагадаємо, що під час прийому чергування співробітниками установи «Хмельницький слідчий ізолятор» було виявлено пакунок чорного кольору.

Вранці 26 серпня 2019 року під час прийому чергування зовнішніх постів державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» співробітниками установи було виявлено на ділянці периметру № 2 невідомий поліетиленовий пакунок чорного кольору. Він був обмотаний прозорою поліетиленовою стрічкою. Особу, яка здійснила перекид затримати не вдалось

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне