Директорку Департаменту природних ресурсів та екології Хмельниччини звільнили з посади

Фото: з фейсбуку департаменту природних ресурсів

Наприкінці квітня 2023 року на офіційному вебпорталі Національної поліції України з’явився допис, що працівники департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції викрили керівництво одного із департаментів Хмельницької обласної державної адміністрації в організації корупційної схеми. У повідомленні правоохоронців зазначалося, що до корупційної схеми посадовці залучили як посередника приватного підприємця. Суми неправомірної вигоди за розв’язання питань коливалися від 10 000 до 50 000 гривень. Ціна питання залежала від виду необхідного документа.

Всім фігурантам було повідомлено про підозру. Серед них була Ганна Богданович, директорка Департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької обласної державної адміністрації, яку суд відправив під домашній арешт до 27 серпня 2023 року. А вже 28 серпня вона повернулась на роботу.

3 січня 2024 року перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін підписав розпорядження про звільнення Ганни Богданович з займаної посади за власним бажанням. Департамент природних ресурсів та екології Хмельницької обласної державної адміністрації має провести з колишньою керівницею розрахунки відповідно до вимог чинного законодавства.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне