Громада на Хмельниччині виділила 5 мільйонів гривень на ліквідацію наслідків вибухів

Фото: Суспільне Хмельницький

Близько шестисот житлових приватних будівель пошкоджено вибуховою хвилею у Чорноострівській громаді внаслідок обстрілу, який російські військові завдали 13 травня. Чорноострівська громада виділила п’ять мільйонів гривень матеріальної допомоги для людей, чиї домівки зазнали пошкоджень.

Про це Суспільному Хмельницький розповів голова Чорноострівської громади Михайло Дзісь.

“Ми вже тисячу листів шиферу роздали людям, дехто самотужки, дехто з допомогою бригади покриває дахи. На сьогодні понад сто чоловіків працює: 60 з прикордонної академії, а ще з Летичева, Волочиська, десь 150 осіб. Люди приходять в центр села, щоб бригада допомогла, і вони переходять з одної будівлі на іншу”, — сказав Михайло Дзісь.

За словами голови громади, 15 травня відбулась сесія селищної ради, на якій внесли зміну в програму піклування, де закладені кошти на матеріальну допомогу людям.

“Виділили 5 мільйонів коштів матеріальної допомоги тим, хто буде до нас звертатися. Комісії зараз ходять, обстежують будівлі, оформляють акти обстеження, допомагають людям входити в електронний застосунок “Є Відновлення””, — розповів Михайло Дзісь.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне