ХАЕС постачатиме медичний кисень для закладів охорони здоров’я із 99% знижкою

Фото: ХАЕС

Хмельницька АЕС повідомляє, що пройшла усі етапи підготовки до виробництва кисню медичного та може постачати його до лікарень регіону розташування.

Соціальний проєкт ДП «НАЕК «Енергоатома» із забезпечення виробництва та постачання кисню медичного лікарським установам було розпочато у період найбільш активної фази поширення коронавірусу.

Оскільки виробничий процес на атомних електростанціях передбачає виробництво технічного кисню, Компанія вирішила опрацювати можливість виробництва та постачання кисню медичного і до лікувальних закладів у разі потреби.

З цією метою на Хмельницькій АЕС для подальшої діяльності був розроблений повний комплект необхідних документів, а персонал пройшов відповідне навчання.

У результаті – ліцензійною комісією Державної служби України з лікарських засобів прийнято рішення про надання Хмельницькій АЕС ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів.

Хмельницька АЕС отримала обов’язкове реєстраційне посвідчення на лікарський засіб – кисень медичний.

Це дозволяє ХАЕС виробляти та постачати кисень медичний до закладів охорони здоров’я.

За словами заступника генерального директора ХАЕС з якості та управління Олександра Годнєва, усі необхідні документи для співпраці з лікарнями регіону будуть розміщені на веб-сайті.

Передбачається, що ХАЕС постачатиме кисень медичний для закладів охорони здоров’я із 99% знижкою. Таке рішення прийнято керівництвом Компанії.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне