Хмельницькі патрульні повернули чоловіку загублені речі

1
Фото: @khmelpolice

Вчора, 15 травня, до патрульних звернувся свідомий громадянин та повідомив, що розшукав загублені речі невідомого чоловіка, а саме гаманець із грошовими коштами, документами та банківською карткою. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

Поспілкувавшись із заявником, інспектори оперативно встановили власника загублених речей та невдовзі повернули йому знахідку.

Щира посмішка чоловіка та слова вдячності для патрульних є найкращою винагородою та мотивує працювати ще з більшою завзятістю.

Варто зазначити, що в управлінні патрульної поліції в Хмельницькій області функціонує Бюро знахідок, так з початку його запуску вже було повернуто власникам більше тисячі загублених речей.

Патрульні дякують небайдужому громадянину, який звернувся до інспекторів за допомогою в пошуках власника знайдених речей. Творіть добро — та воно обов’язково повернеться до Вас сторицею.

Нагадаємо, що Хмельницькі патрульні провели профілактичний захід «Відповідальний пішохід». 15 травня, в рамках всеукраїнської акції “Відповідальний пішохід” патрульні нагадали містянам, як правильно переходити проїзну частину. Відтак, правоохоронці розпочали наносити перед пішохідними переходами за допомогою спеціальних трафаретів попереджувальні надписи: “Візьми дитину за руку”, “Зніми навушники”, “Сховай телефон”, “Велосипедист”, “Подивись по сторонам” та інші. Усе це заради того, аби закликати пішоходів бути уважними на дорозі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне