На Кам’янеччині під час переслідування поліцейські зупинили водія, вміст алкоголю у крові якого перевищував норму у 18 разів

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Вчора, 11 квітня, на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в с. Жванець Кам’янець-Подільського району водій автомобіля «ВАЗ-2106» під’їхав до магазину та ледве вийшов з автомобіля. Очевидно, перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

При виїзді на місце події поліцейські помітили, як даний автомобіль рухається в напрямку Тернопільської області та спробували за допомогою проблискових маячків та спеціальних звукових сигналів зупинити автівку. Але водій проігнорував вимогу правоохоронців і рухався далі. Врешті поліцейські наздогнали порушника і заблокували його службовим автомобілем. 

Водієм виявився 32-річний житель Тернопільської області. Перевірка порушника за допомогою приладу «Драгер» показала 3,51 проміле, що у 18 разів перевищує допустиму норму. 

Також поліцейські встановили, що водій взагалі ніколи не отримував водійського посвідчення та не зміг пред’явити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Відносно порушника поліцейські ГРПП склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП; ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку) КУпАП та винесли постанови за ч. 1 та ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) КУпАП.

Автомобіль вилучено та поміщено на арештмайданчик.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне