На Хмельниччині у двох аваріях загинули люди

Фото: Поліція Хмельниччини

20 листопада на Хмельниччині сталися дві ДТП із летальними наслідками. Наразі слідчі встановлюють обставини подій. Обидві аварії стались у Хмельницькому районі: неподалік сіл Гвардійське та Борщівка.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Хмельницької області.

За їхньою інформацією, 20 листопада неподалік села Гвардійське зіткнулись автомобілі “ВАЗ 2109” під керуванням 26-річного хмельничанина та “Suzuki Vitara”, за кермом якого перебував 35-річний житель села Гвардійське.

Неподалік села Гвардійське зіткнулись автомобілі “ВАЗ 2109” та “Suzuki Vitara”. 20 листопада 2022 рік. Фото: Поліція Хмельниччини

“У результаті ДТП обидва водії, а також троє пасажирів автомобіля “Сузукі” та двоє пасажирів автомобіля “ВАЗ” отримали тілесні ушкодження у вигляді забоїв різних частин тіла. Усім надано медичну допомогу без госпіталізації. Ще один 26-річний пасажир “ВАЗу” від отриманих травм загинув на місці події”, — написали в поліції.

Також 20 листопада неподалік села Борщівка, що на Городоччині, зіткнулись мікроавтобус “Volkswagen Т5” під керуванням 42-річного жителя смт Сатанів та автомобіль “ВАЗ 2105”, за кермом якого перебував 60-річний житель села Мартинківці.

Неподалік села Борщівка, що на Городоччині, зіткнулись мікроавтобус “Volkswagen Т5” та автомобіль “ВАЗ 2105”. 20 листопада 2022 рік. Фото: Поліція Хмельниччини

“У результаті ДТП водій “ВАЗу” та двоє його пасажирів отримали тілесні ушкодження. Ще одна пасажирка, 54-річна жінка, від отриманих травм загинула на місці події”, — йдеться у повідомленні.

У поліції додали: слідчі відкрили кримінальні провадження за частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає від трьох до восьми років ув’язнення. Слідчі дії тривають.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне