На Хмельниччині виставили на продаж Ганнопільський спиртовий завод

Фото: сайт міста Шепетівка

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях оголосило аукціон з продажу єдиного майнового комплексу державного підприємства “Ганнопільський спиртовий завод”, інформує сайт міста Шепетівка.

Проведення аукціону запланували на 14 квітня. Вказана на сайті стартова ціна – 3,85 мільйона гривень.

Підприємство розташоване у Шепетівському районі та не працює з 2011 року. Станом на початок 2023-го підприємство мало понад 15 мільйонів гривень кредиторської заборгованості. Зокрема, заборгованість по податках склала 8,8 мільйона гривень, пенсійних внесків майже 1,5 мільйона гривень, а також заборгованість з виплати заробітної плати у сумі 587 тисяч гривень.

Підприємство складається з 48 об’єктів нерухомого майна, розташованих на земельній ділянці загальною площею 16,1146 гектарів. Основні з них – це головний корпус площею 1250,9 квадратних метрів, цех розливу горілчаних виробів та очисного відділення площею 1392,4 квадратних метрів, конюшня площею 529 квадратних метрів, солодовня площею 1171,1 квадратних метрів, склад зерна площею 1198 квадратних метрів та інші.

Покупець зобов’язаний від дати переходу права власності забезпечити:

  • погашення протягом шести місяців боргів ДП «Ганнопільський спиртзавод» із заробітної плати, перед бюджетом, у розмірі що складеться на дату переходу до покупця права власності на ЄМК ДП «Ганнопільський спиртзавод»;
  • недопущення звільнення працівників ДП «Ганнопільський спиртзавод» з ініціативи покупця чи уповноваженого ним органу (за винятком вчинення працівником дій, за які передбачено звільнення на підставі пунктів 3, 4, 7, 8 частини першої статті 40 та статті 41 Кодексу законів про працю України), протягом шести місяців.

Раніше про приватизацію підприємства було прийнято ще у 2021 році.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне