Найвищий флагшток на Хмельниччині за 4,5 млн грн зведе фірма зі статутним капіталом 1 тис. грн

Фото: ілюстративне

Державне підприємство «Хмельницька обласна служба єдиного замовника» 7 червня повідомило про намір укласти договір з хмельницьким ПП “Вектор-М” на будівництво флагштоку державного прапору України на території дендрологічного парку «Поділля» у Хмельницькому вартістю 4 млн 523 тис. грн.

Про це повідомляється у системі “Прозорро”.

Аукціон відбувся 4 червня за участю двох учасників з Хмельницького. Компанія “Галеон” прийшла з пропозицією 4 млн 499 тис. грн, ПП “Вектор-М” – 4 млн 523 тис. грн. Під час торгів жодна з фірма не знижувала ціни. При цьому замовник з невідомих причин обрав дорожчу пропозицію.

Очікувана вартість закупівлі становила 4 млн 524,99 тис. грн. Тобто Хмельницька обласна служба єдиного замовника зекономила на тендері аж 19,1 тис. грн!

Флагшток планується звести висотою 50 м, на якому майорітиме прапор розміром 10х15 м. До флагштоку  облаштують тротуари та встановлять 24 лавки і урни для сміття.

Крім цього, підрядник повинен висіяти газонну траву та висадити кущі-саджанці і саджанці кущових троянд. Також до нового об’єкта підведуть зовнішнє освітлення.

Усі будівельні роботи мають бути завершені до 15 серпня.

За даними бізнес пошукового ресурсу “Youcontrol”, ПП “Вектор-М” створено у січні 2002 року. Беззмінним засновником та власником записаний хмельничанин Віктор Куриляк. Розмір статутного капіталу підприємства – 1 тис. грн.

У 2015 році фірма Куриляка отримала підряд на зведення оборонних споруд в зоні АТО.

Як писав НГП, 8 квітня депутати Хмельницької облради виділили 5 млн грн на встановлення найбільшого Державного прапора України у місті Хмельницький.

“У нас є кошти на встановлення найбільшого прапора. Взагалі цей прапор може бути вдвічі більшим, якщо долучаться спонсори й громадськість. Він має бути таким, його бути видно навіть з Москви”, – заявив голова Хмельницької облдержадміністрації Сергій Гамалій.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне