Патрульні проводять профілактичні заходи із пішоходами, які порушують ПДР

1
Фото: @khmelpolice

З 1 квітня на території України розпочався комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Пішохід», мета якого запобігти загибелі та травмування пішоходів на дорогах країни. Наразі, триває підготовчий етап заходів, який продовжиться до середини травня поточного року, під час якого співробітники управління патрульної поліції в Хмельницькій області проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед пішоходів, що порушують ПДР. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції. 

2

@khmelpolice

Сьогодні, 11 квітня, патрульні обрали локацію на Проспекті Миру, де провели для пішоходів профілактичну акцію. Поліцейські спілкувались із пішоходами, що порушують ПДР та вручали їм інформаційні пам’ятки, наголошуючи на неухильному дотримані ПДР. Окрім цього, патрульні наголошували громадянам, що нехтування пішоходами правилами безпечної поведінки часто приводить до трагічних наслідків.

3

@khmelpolice

Патрульні сподіваються, що своїми профілактичними заходами зможуть достукатись до свідомості тих, хто сьогодні нехтує ПДР. Спонукаємо Вас замислитися про можливі наслідки таких порушень. Патрульні закликають пішоходів бути дисциплінованими та відповідальними, а також роз’яснювати дітям правила безпечної поведінки на дорозі та головне бути для них прикладом. Пам’ятайте, неухильне дотримання ПДР – запорука вашої безпеки на дорозі.

Варто зазначити, що з 16 травня — розпочнеться практичний етап профілактичних заходів «Пішохід».

Нагадаємо, що Хмельницькі патрульні проводять весняний огляд доріг. З 1 квітня поточного року триває практичний етап весняного комісійного огляду. Під час нього співробітники відділу безпеки дорожнього руху УПП в Хмельницькій області, спільно з представниками служби автомобільних доріг та комунальних організацій, відповідальних за утримання вулиць, обстежують дороги загального користування, вулиці і залізничні переїзди. Під час обстеження патрульні разом із представниками інших служб перевіряють: стан покриття проїзної частини, узбіч, тротуарів, наявність та стан дорожньої розмітки. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне