Райцентри на Хмельниччині отримали сучасні приймальні відділення у лікарнях

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/

У рамках президентської програми «Велике будівництво» по всій країні продовжується реконструкція приймальних відділень лікарень, завдяки чому значно скорочується час для порятунку хворих.

На офіційній сторінці «Великого будівництва» у Facebook оприлюднені фото, на яких видно, як зараз виглядають приймальні відділення у Хмельницькій області.

https://www.adm-km.gov.ua/

Зокрема, на завершальній стадії реконструкція приймального відділення центральної районної лікарні у місті Городок. Городоцька центральна районна лікарня, яка вміщує 100 ліжок, буде оснащена усім необхідним медичним обладнанням. Нове приміщення та сучасне медобладнання допоможуть лікарям ефективніше та швидше допомагати пацієнтам.

https://www.adm-km.gov.ua/

У місті Волочиськ також підходить до завершення реконструкція приймального відділення центральної районної лікарні. Для медичного закладу, що вміщує 70 ліжок, це особливо важливо, оскільки на нього припадає одне з найвищих у області навантажень через пацієнтів з коронавірусом.

https://www.adm-km.gov.ua/

Як повідомив раніше заступник керівника Офісу президента, координатор програми “Велике будівництво” Кирило Тимошенко, в 2021 році будуть реконструйовані 177 приймальних відділень по всій країні.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне