Рішення Хмельницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України визнано правомірним

Прокуратура Хмельниччини домоглась стягнення із замовника будівництва майже 700 тис грн пайового внеску
Фото: verge.zp.ua

Верховний Суд України у складі колегії суддів Касаційного господарського суду залишив без задоволення касаційну скаргу ПАТ «Об’єднання «Прогрес» та ПФ «Діта».

Як повідомлялось раніше, у квітні 2018 року Відділення оштрафувало ПрАТ «Об’єднання «Прогрес» (м. Славута) та ПФ «Діта» (м. Хмельницький) загалом на 136 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії шляхом спотворення результатів торгів. Відділення встановило, що суб’єкти господарювання у вересні-жовтні 2016 року узгодили дії під час проведення Сатанівською селищною радою процедури відкритих торгів із закупівлі робіт: «Будівництво спортивного комплексу на території школи по вул.Б. Хмельницького, 44 в смт. Сатанів Городоцького району Хмельницької області».

Не погодившись з рішенням Відділення, суб’єкти господарювання звернулись до Господарського суду Хмельницької області з позовом про визнання недійсним рішення про порушення законодавства про захист економічної конкуренції та накладення штрафу. Рішенням Господарського суду Хмельницької області від 14 травня 2019 року у задоволенні позову було відмовлено.

Постановою Північно-західного апеляційного господарського суду від 10 липня 2019 року рішення суду першої інстанції залишено без змін.

10 жовтня 2019 року Верховний Суд України залишив рішення Господарського суду Хмельницької області та постанову Північно-західного апеляційного господарського суду без змін, а касаційну скаргу ПрАТ «Об’єднання «Прогрес» та ПФ «Діта» – без задоволення.

Нагадаємо, що у Летичівському районі сталася ДТП за участю молоковоза та трьох легкових авто. За попередніми даними, на автодорозі зіткнулися автомобіль «Ауді», вантажівка-молоковоз та «ВАЗ 2101». Незначно зачепило і «Сітроен Берлінго». В результаті вантажівка перекинулася на обочину, а на дорозі залишився стояти причеп з молоком.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне