Сміттєпереробний завод в Кам’янці-Подільському: відбулася розмова з інвестором

Сміттєпереробний завод в Кам'янці: відбулася розмова з інвестором
Фото: kam-pod.gov.ua

У міського голови Михайла Сімашкевича відбулася зустріч із представниками ТОВ “Нове будівництво та реконструкція”. Під час зустрічі, в якій також взяли участь заступник міського голови Сергій Бабій та радник міського голови Михайло Кацан, йшлося про будівництво на міському полігоні твердих побутових відходів сміттєпереробного заводу з енергетичним блоком.

Проект передбачає сортувальний цех. Саме тут розподілятимуться відходи на фракції, які потім стають сировиною для інших ліній заводу. А також енергетичний комплекс, де спалюватиметься RDF-паливо (рештки сміття) і вироблятиметься теплова та електрична енергія для задоволення власних потреб та потреб населення.
Основні переваги проекту – переробка до 96% сміття, що надходить, генерація енергії, нові робочі місця та надходження додаткових коштів до міського бюджету. І що не менш важливо –  забезпечення екологічної безпеки самого полігону.

Наразі, як повідомив міський голова, готуються передпроектні роботи з техніко-економічного обґрунтування.

Повідомляє сайт Кам’янець-Подільської міської ради

Нагадаємо, що у Городку 6-річний хлопчик потрапив під колеса автомобіля. За попередньою інформацією, хлопчик йшов з бабусею по тротуару, але поки та затрималась, сам побіг через дорогу в кількох метрах від пішохідного переходу і його збив автомобіль. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, дитина отримала травми у вигляді перелому лівої ноги. Відтак, хлопчик відразу був доставлений каретою «швидкої» до Городоцької центральної районної лікарні. За даним фактом розпочато досудове розслідування. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне