Старокостянтинів: рятувальники ліквідували масштабну пожежу в торгівельних приміщеннях

Фото: km.dsns.gov.ua

25 листопада о 23:20 на пункт зв’язку 19-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу у торгівельних приміщеннях на вул. Островського в м. Старокостянтинів.

За підвищеним номером виклику до місця пожежі було направлено три відділення рятувальників 19 Державної пожежно-рятувальної частини м. Старокостянтинів, відділення рятувальників 14 ДПРЧ м. Красилів, місцеву пожежну команду с. Самчики, а також три автоцистерни з військових частин.

km.dsns.gov.ua

Через велику горючу навантагу та пустотні дерев’яні перекриття вогонь швидко розповсюдився на значну площу. Існувала загроза подальшого поширення полум’я на впритул розташовані будівлі магазинів та готель, з якого вогнеборці разом з персоналом закладу евакуювали 24 людини.

km.dsns.gov.ua

Через надмірну задимленість вогнеборцям довелося працювати у складі ланки газодимозахисної служби. Пожежу бійцям вдалося локалізувати о 03:40, о 05:35 – остаточно ліквідувати, а також запобігти подальшому поширенню вогню на сусідні будівлі.

Загалом до ліквідації пожежі було залучено 8 одиниць техніки та 46 чоловік особового складу.

Координацію дій сил і засобів здійснювала мобільна оперативна група на чолі з начальником Головного управління генерал-майором служби цивільного захисту Едуардом Братком.

Причина пожежі наразі з’ясовується.

Травмованих та загиблих під час ліквідації пожежі не виявлено.

Інформує ГУ ДСНС

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне