Священника УПЦ, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП на Хмельниччині, взяли під варту

Фото: Діана Колеснік/Суспільне Хмельницький

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд обрав священнику Української православної церкви, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

По це повідомила кореспондентка Суспільне Хмельницький з залу суду.

За її словами, конвой вивів підозрюваного у наручниках просто з зали суду. Його доправлять до Хмельницького СІЗО, де він перебуватиме, згідно ухвали суду, до 23 лютого 2024 року.

Адвокат підозрюваного Володимир Прядун прокоментував Суспільне Хмельницький, що поки вони із підзахисним не вирішили, чи подаватимуть апеляційну скаргу на рішення, ухвалене суддею Кам’янець-Подільського міськрайонного суду.

Що відомо про аварію за участі священника

  • Аварія сталася 26 грудня о 14:00 на автодорозі сполученням “Дунаївці — Грушка” поблизу села Мушкутинці Дунаєвецької громади. 49-річний водій автомобіля “BMW X5” зіткнувся із “ВАЗ 21110” під керуванням 46-річного мешканця села Залісці. В результаті ДТП водій “ВАЗу” згодом помер у лікарні.
  • За інформацією поліції, водій “BMW” перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Вміст алкоголю в крові перевищував норму у вісім з половиною разів.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне