Систематично ґвалтував малолітню дівчинку – судитимуть мешканця м. Полонне

Фото: Ілюстративне
Прокурори Шепетівської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт відносно 45-річного жителя м. Полонне за фактами зґвалтування малолітньої доньки співмешканки та носіння, зберігання, придбання бойових припасів та вибухових речовин без передбаченого законом дозволу.
 
Джерело: пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 
Як встановили правоохоронці, чоловік у 2022 році неодноразово вчиняв дії сексуального характеру відносно 12-річної дівчинки.
 
Це тривало декілька місяців. Одного разу нелюд приклав до обличчя дитини ганчірку з невідомою речовиною, внаслідок чого вона втратила свідомість, а негідник зґвалтував її. Все сталось в присутності його власної 5-річної доньки.
 
До поліції звернулася мати потерпілої.
 
Окрім того, під час обшуків у нього виявлено та вилучено понад 300 патронів та більш як 3,5 кг пороху.
 
На даний час обвинувачений знаходиться під вартою. Йому загрожує 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.
 
Досудове розслідування здійснювалось слідчими Шепетівського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне