Цукор в перемішку із дріжджами: чергова посилка до Хмельницького СІЗО

1
Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

25.06.2019 року співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено потрапляння до охоронюваної зони забороненого предмету. Про це повідомляє прес-служба СІЗО. 

А саме близько 16:30, під час догляду працівниками установи вмісту посилки, що надійшла від громадянки П. із смт. Летичів Хмельницької області на ім’я ув’язненого Г., було виявлено та вилучено 2 пакунки близько 1 кг. кожен. В них знаходились сухі дріжджі в перемішку із цукром. Варто додати, що ув’язненений утримується в установі за підозрою у вчинені злочину, передбаченого ст.186 ч.2, ст. 393 КК України. 

За даним фактом співробітниками установи проводиться робота щодо оформлення та подальшого направлення до суду матеріалів за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП (незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань). Відповідальність за яке передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією заборонених предметів.

Нагадаємо, що раніше  до Хмельницького СІЗО намагалися перекинути 2 л спирту, 2 телефона та ніж. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне