У Чемеровецькому районі у вогні загинула пенсіонерка

У Чемеровецькому районі у вогні загинула пенсіонерка
Фото: km.dsns.gov.ua

Про трагедію повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. Ще дві пожежі без жертв трапились у Красилівському районі.

27 січня о 08:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у селі Біла Чемеровецького району горить житловий будинок.

Негайно за викликом було направлено відділення 20-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Під час проведення розвідки та гасіння пожежі рятувальник виявили бездиханне тіло 83-річної жінки.

Пожежу було локалізовано о 08:33, ліквідовано о 08:34. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Ще два житлові будинки горіли у Красилівському районі. Так, 26 січня  о 13:10 на пункт зв’язку 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Красилів надійшло повідомлення про пожежу  житлового будинку на хуторі Боросиво.

На місце події прибуло чергове відділення вогнеборців. Надзвичайники в складі ланки газодимозахисної служби одразу приступили до гасіння. Пожежу оперативно ліквідували, не допустивши розповсюдження пожежі на сусідні кімнати та будівлі. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Неправильна експлуатація пічного опалення призвела до пожажі. Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

27 о 04:00 виникла пожежа житлового будинку у с.Терешки Красилівського району. Вогонь оперативно ліквідували вогнеборці 23-го державного пожежно-рятувального поста.  Пожежу  було локалізовано о 04:25 та ліквідовано о 04:28. Причина пожежі встановлюється.

Ще один житловий будинок горів у селі Терешки . Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Нещасних випадків на пожежах не було.

Зважаючи на невтішну статистику щодо виникнення пожеж у житловому секторі, Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись правил пожежної безпеки, адже загрозу завжди краще попередити, ніж мати справу з її наслідками.

Нагадаємо, 22 січня у Шепетівському районі під час пожежі загинув чоловік. Трагедія сталась у селі Траулин. Вогонь охопив 50 кв.м житлового будинку.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне