У Хмельницькому автомобіль “ЗАЗ” збив 17-річного юнака

3
Фото: hm.npu.gov

У Хмельницькому поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувався 17-річний хлопець. Про аварію інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 4 квітня, близько 07.35 години по вулиці Кам’янецькій поблизу зупинки громадського транспортну «Пам’яті Героїв».

54-річний чоловік на автомобілі «ЗАЗ 110307» під час проїзду нерегульованого пішохідного переходу скоїв наїзд на 17-річного підлітка.

У результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої ноги і був доставлений в Хмельницьку міську дитячу лікарню.

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що у Волочиську внаслідок ДТП травмувалася 67-річна пенсіонерка. На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалась 67-річна пенсіонерка. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 2 квітня, близько 06.30 години по вулиці Музейній у місті Волочиськ. Попередньо встановлено, що 19-річний місцевий житель на автомобілі «ВАЗ 2121» скоїв наїзд на 67-річну пенсіонерку, яка переходила дорогу в невстановленому місці. У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому правої руки та забою обличчя  і була госпіталізована в травматологічне відділення Волочиської центральної районної лікарні.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне